Редактор: e-mail: Колаж Телевизия 7/8, БулфотоПо средата на кампанията за изборите ГЕРБ

...
Редактор: e-mail: Колаж Телевизия 7/8, БулфотоПо средата на кампанията за изборите ГЕРБ
Коментари Харесай

Експерт: Не остана човек в страната, който Борисов да не е гушнал. Водещата: Особено жена

Редактор: 

e-mail: 

Колаж Телевизия 7/8, Булфото

По средата на акцията за изборите ГЕРБ смени тактиката доста внезапно. Г-н Борисов взе нещата на ръчна скорост и стартира да ръководи самичък цялата акция, като използваше иновативния информационен инструмент гушкане. Той ходеше, гушкаше всички по цялата страна, аз усещам, че не остана ненагушкан човек в страната.

Това сподели специалистът по всеобщи връзки и реклама Любомир Аламанов в " Студио Хъ " по Телевизия 7/8. Относно неговата имитация, че не е останал ненагушкан човек, водещата Диана Ленкова посочи: Особено жена.

Това по принцип не е неприятно, само че когато това е дребен детайл от някаква смислена огромна тактика. Когато това е главният детайл - падишахът слиза при хората, демонстрира доста бездънен проблем в чисто ценностната система, че тази партия, тя не разчита на хрумвания, не разчита на визия, не разчита на доверие, а разчита на фигурата, която бащински слиза и гушка хората, и хората се радват. А, т.е. държанието на хората в една приучена беззащитност и взаимозависимост, те да се радват не на бъдещето си или на бъдещето на децата си, а да се радват, че някакъв падишах е пристигнал и ги е удостоил с вниманието си, е доста тъжно. Аз мислех, че това е останало някъде 86-а  година - индивида с каскета, само че уви видяхме същото нещо, сподели още Любомир Аламанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР